Kedy začať plánovať umiestnenie balíkoboxu na fasádu?

Architekti, projektanti, dizajnéri aj developeri sa svojim budúcim rezidentom snažia vždy ponúknuť viac ako len nehnuteľnosť. Medzi lákavými doplnkami sa čoraz častejšie vyskytuje aj využívanie moderných technológií – privátne smart balíkoboxy sú ideálnou inováciou pre bytové domy.
Naše balíkoboxy pre domácnosti sú navrhnuté tak, aby sa hodili do akéhokoľvek prostredia (interiér aj exteriér), navyše nepotrebujú stavebné povolenie ani žiadne sieťové pripojenia (elektrické či dátové). V ponuke máme aj varianty so zabudovanou poštovou schránkou, ktoré sú ideálne do rodinného či bytového domu alebo sídla firmy.

Osobné balíkoboxy D.Box

D.Boxy môžu byť umiestnené v stojanoch a v takomto prípade, ich inštaláciu nie je nutné dopredu plánovať. Pri tomto riešení je stojan mobilný a môže byť umiestňovaný podľa potreby.

Ak uprednostňujete zabudované prvky, ideálnym riešením pre Vás je inštalovať balíkoboxu priamo na fasádu alebo plot. V tomto prípade je potrebné, aby ste umiestnenie D.Boxu vopred naplánovali a zakomponovali, ideálne priamo v projekte. Preto je takéto riešenie obzvlášť vhodné pre novostavby, kde sa s inštaláciou počíta ešte pred finálnymi úpravami nového domu. Osadenie balíkoboxu na fasádu aj na plot je možné aj dodatočne, v akejkoľvek fáze či na staršie domy.

Hlavná myšlienka projektu vznikla vďaka skúsenostiam, ktoré nemajú radi ani zákazníci, ani kuriéri. Nedoručenie z dôvodu neprítomnosti oberá o čas a pohodlie obe strany. D.Box je inteligentný balíkobox od Direct4.me, ktorý si môže kúpiť každý kto nemôže alebo nechce čakať na kuriérov. Majiteľ boxu získa možnosť doručenia balíkov kedykoľvek a od kohokoľvek – od kuriéra, poštára, e-shopu alebo aj suseda. Takže aj keď sa nachádza na pracovnom stretnutí či v obchode, stále môže dostať objednanú zásielku tak, že mu ho kuriér vloží do jeho vlastného osobného balíkoboxu. Šetríme čas ľuďom v domácnostiach, firmám s ich zákazníkmi, aj kuriérom.